Voedingsverbanden

Voedingsverbanden is de praktijk voor een persoonlijk voedings- en leefstijladvies bij u thuis, in de regio Voorne-Putten (Zuid- Holland).

Tijdens mijn opleiding Natuurvoedingskundige werd mij duidelijk dat er verbanden zijn tussen voedingsstoffen onderling, maar ook tussen voeding, leefstijl en lichamelijke klachten. Door voeding gericht in te zetten en je bewust te worden van je keuzes, ondersteunt voeding in je hele welzijn. Ook je leefstijl heeft hier een grote invloed op.

Veel stromingen brengen heel overtuigend hun visie van voeding.
Maar geldt dit voor iedereen? In mijn optiek is iedereen uniek en is voeding iets heel persoonlijks en meer dan het weglaten of toevoegen van een voedingsmiddel.

Wilt u samen op zoek gaan naar het verband tussen uw voedingspatroon, leefstijl en lichamelijk klachten? Of wilt u graag advies over gezonde voeding en leefstijl?
Neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Met een advies op maat en een luisterend oor streven we naar een mooi en persoonlijk traject.

In juni 2018 ben ik afgestudeerd Natuurvoedingskundige. Om mijn kennis te vergroten ben ik in oktober 2018 ben ik begonnen met de opleiding Holistische Leefstijlcoach bij de Academie voor Holistisch coachen in Bilthoven. De technieken die ik daar leer, pas ik toe in mijn voedingsadviespraktijk. Na het afstuderen, bied ik ook op coachingstrajecten aan, die in aanmerking kunnen komen voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Naar verwachting is dit medio 2020.

Sherryl den Hoedt- Voorbrood
Natuurvoedingskundige

Slagveld 8
3231 AN Brielle
06- 371 722 90
www.voedingsverbanden.nl
info@voedingsverbanden.nl