Puurvit

Wil je ook graag meer energie, je gezondheid verbeteren of een maatje minder dan kan PUURVIT je begeleiden en coachen door middel van een gezondheids – en voedingsadvies op maat.

PUURVIT leert je pure, eerlijke, voedzame voedingsmiddelen kiezen en welke voedingsstoffen voor jou van groot belang zijn en een bijdrage leveren aan en herstel naar een goede GEZONDHEID en een GEZOND GEWICHT .

Als orthomoleculair gezondheidscoach, voedingsdeskundige en gewichtscoach leer ik je stapsgewijs bewust gezonde keuzes maken met als gevolg meer energie, een fitter lichaam, een gezond gewicht en minder gezondheidsklachten.
Je leert welke voedingsstoffen jouw lichaam nodig heeft om VITAAL te blijven, te herstellen of als ondersteuning bij (chronische) gezondheidsklachten. Tevens zal je door een voedingspatroon met puur en eerlijke voeding een gezond gewicht bereiken (of behouden (zonder jojo effect)

Een gezond voedingspatroon met pure en eerlijke voedingsmiddelen is geen dieet maar een een leefstijl waarbij je leert genieten van eten waardoor je eten niet alleen lekker maar ook leuk gaat vinden!

Frieda Hartman

Ik ben Frieda Hartman, Orthomoleculair Gezondheidscoach, Voedingsdeskundige, Gewichtsconsulente, ADHD/ADD expert en heb mij gespecialiseerd in Darmtherapie.
Ik ben getrouwd en heb inmiddels 2 volwassen dochters.

Praktische gegevens:

Rijksstraatweg 75
3222KB Hellevoetsluis

Telefoon: 06-50865570
Website: www.puurvit.nl
Email: info@puurvit.nl