Praktijk de Vlinder

Ik ben Angelique Gutteling en ben mijn praktijk begonnen in 2000.

Ik heb 10 jaar mijn praktijk gehad in Sliedrecht en ben in september 2010 vanwege onze verhuizing gestart in Hellevoetsluis.

In mijn praktijk kunt u terecht voor diverse behandelingen en cursussen en workshops.

Tijdens mijn behandelingen kijk ik naar het geheel van mijn cliënt namelijk: lichaam, geest, ziel en sociaal functioneren.

Ik maak daarbij gebruik van diverse therapievormen om klachten in beeld te brengen en daar de behandeling op af te stemmen.

De basis van mijn behandelingen is voetreflextherapie.

Wanneer iemand voor het eerst in mijn praktijk binnen komt wordt er eerst een ‘voetenkaart’ gemaakt door middel van pressuur. Via deze methode wordt samen met u de behandelingsmethoden besproken.

De behandeling kan bestaan uit één van de volgende therapievormen of een combinatie: Manuele lymfe drainage, Metamorfosemassage,Cranio Sacraal therapie, Voetreflextherapie, Vlinder/Gezichtsmassage, Ontspanningsmassage, Polariteitsmassage, Energy Balance en Mind Healing, Bach Bloesem remedies, Resonantietherapie, Tekentherapie, Edelstenentherapie, Oorkaarsen/Lichaamskaarsen, Moxa.

De behandelingen zijn geschikt voor alle leeftijden.

Zeker ook voor kinderen met gedragsproblemen, hyperactiviteit, agressie, angsten, concentratieproblemen, vermoeidheid, astma etc.

 

Voor meer informatie kijk vooral even op: www.aanvullendegeneeswijzen.nl

Ook kunt u natuurlijk persoonlijk contact met mijn opnemen:

Angelique Gutteling, Dag Hammarskjöldlaan 217, 085-8775149,

e-mail: praktijk.de.vlinder@live.nl