INrGY

Aglaia van Oord (1973) is INrGY, zij deelt lichaams- en energiewerk met diegenen die meer bewustzijn, ruimte en gemak in hun leven willen creëren. INrGY is een uitvloeisel van ZALIG (01-01-2017 tot 1-10-2017). “Ik ontvang veel van het werken met mensen en ik draag graag bij aan Jou! Hoe wordt het nog beter?
Aglaia werkt met de tools van Access Consciousness™ en ook kan jij bij haar voor de Metamorfose Massage terecht.

Access Consciousness is een energie transformatie programma met oude kennis en gechannelde energieën en eigentijdse motiverende tools om meer magie in je leven te brengen. De grondlegger van Access Consciousness is Gary Douglas. De gereedschapskist met tools zijn er om meer bewustzijn te creëren om te kunnen kiezen voor meer gemak in je leven. Wat als plezier hebben het doel van het leven was? Het kunnen kiezen voor uitbreiden van elk gebied van je leven.

De tools van Access (body processen), denk aan:

 • het immuunsysteem te activeren en te versterken.
 • traumaverwerking op een zachte wijze.
 • acceptatie van jouw lichaam.
 • de effecten van (fysiek) trauma en littekenweefsel op en in het lichaam terug te draaien.
 • overbelaste en uitgeputte spieren (ook na letsel of opgelopen trauma en overtraining)
 • herstellen van vitaliteit van zenuwaanmaak.
 • woede – schaamte – spijt – schuldgevoel – verslavende gezichtspunten – jaloezie – angst, twijfel, hiervan mogelijk de onderliggende oorzaak aan het licht in te brengen, alles op een zachte manier.
 • de patronen die je van je ouders hebt gekopieerd en in je lichaam hebt opgeslagen los te laten.
 • inzicht te krijgen in het altijd een ander proberen te begrijpen, of willen dat ze jou begrijpen.
 • de effecten van het gebruik van medicijnen/ drugs op je lichaam te transformeren.
 • de thymus te activeren.
  en nog veel meer.

Herken jij iets in het bovenstaande rijtje? Ben je op zoek naar hoe het anders kan in je leven, zoals je weet dat het kan? Wil je je innerlijk verkennen en het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam aanspreken? Met de processen werk je tot diep in de cel. Het zijn hands-on en verbale sessies.

Wil jij een andere kijk op alles van het leven? Bewustzijn omvat alles zonder oordeel. Als jij alles gaat zien als interessant gezichtspunt, wat voor creatieve vrijheid zal jij dan hebben? En wat ga jij allemaal creëren als je vrij van oordeel bent? What else is possible? Doe jij een jaar lang mee met INrGY? Hoe zal jouw leven eruit zien na een jaar werken met mij en de tools van Access? Access heeft mij toegang gegeven tot een hele andere realiteit en er is nog zoveel te ontdekken hierin. Ontdek je mee met mij? Er is zoveel mogelijk. I would love to meet you! Liefs, Aglaia

Locatie: Vierpolders, aan de Veckdijk 10. En iedere eerste dinsdag van de maand in De BoeddhaBoom in Hellevoetsluis. Maak een afspraak of bel voor meer informatie: 06-46443763.
Neem contact op: info@inrgy.nl.”

INrGY
Veckdijk 10
3237 LV Vierpolders
t 06-46443763
w www.inrgy.nl