INrGY

Mijn naam is Aglaia Fatima van Oord en ben een gecertificeerd Access Consciousness Bars™ Facilitator & Access Consciousness Body Process™ Facilitator bij INrGY.

Sinds mijn jonge jaren ben ik geïnteresseerd geweest in ‘buiten’gewoon. Nu geef ik zelf energetische ‘massages’ door middel van handoplegging. En natuurlijk de 32 punten op het hoofd die Access Bars genoemd worden. Ik geef zowel met Bars en Lichaamsproces workshops, leer ik het jou zodat je het zelf kunt toepassen. Mijn wens is dat dit een gewoongoed wordt waar mensen met elkaar uitwisselen en samen een lichtere wereld, een wereld van mogelijkheden en magische beleving creëren. Ik ben verliefd geworden op de lichaamsprocessen van Acccess Consciousness™ en veel van de energieën gaan leren kennen, zij maken mij het leven intens dankbaar.

Deze processen zijn er om een dialoog met het lichaam aan te gaan en dan een verbinding met het lichaam te maken die je in staat stelt te genieten van je lichaam in plaats van ertegen te vechten en het te misbruiken. Als je jouw relatie met je lichaam verandert, verander je jouw relatie met al het andere in je leven. Dat is wat ik heb gemerkt sinds ik met deze techniek werk en de twee jaar waarin in veel heb uitgewisseld met mensen. Dit wilde ik graag aan meer mensen laten zien en ervaren!

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Met lieve groet, Aglaia
INrGY
06-46443763

Veckdijk 10
3237 LV Vierpolders
t 06-46443763
w www.inrgy.nl