De Bron Hellevoetsluis

Hallo lieve bezoeker,

Ik ben Linda Verzuu en sinds een aantal jaren heb ik een praktijk waarin ik met hart en ziel bezig ben. In mijn praktijk bied ik verschillende behandelingen aan waarbij het opwekken van energie door ontspanning en het stimuleren van het zelfherstellend vermogen centraal staan.

Daarnaast richt ik mij tegenwoordig ook graag op kinderen, de basis zal ik maar zeggen 🙂

We zien dat er tegenwoordig een steeds grotere vraag is naar goede ondersteuning voor ouders en kinderen die te maken hebben met diverse klachten en problemen die veroorzaakt kunnen worden door overprikkeling, hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid.

Vaak krijgt men al snel een etiket opgeplakt omdat de reguliere sector niet kijkt naar hoe het energetisch is gesteld met het kind.  Naar mijn idee kun je veel bereiken door een kind meer in zijn eigen kracht te laten komen! Dit kan d.m.v. diverse oefeningen, spelletjes en massagevormen.

 

Ik heb hiervoor de opleiding tot nieuwetijds-kindercoach gevolgd.

In deze opleiding heb ik nog beter leren werken met kinderen en pubers met angsten, onzekerheden, gedragsproblemen, prikkelgevoeligheid, (hoog)sensitiviteit, leerproblemen, ADHD, autisme etc.

 

Een behandeling helpt o.a. bij:

  • leerproblemen
  • concentratiestoornissen
  • angsten
  • slaapproblemen
  • ADHD/PDD-NOS

 

Er zijn bij De Bron Hellevoetsluis dus diverse behandelmethoden voorhanden, met ieder hun eigen doel!

Heb je behoefte aan meer energie, zit je niet zo lekker in je vel, wil je loskomen van oude patronen, heb je allerlei vage klachten, wil je gewoon lekker energie opdoen door te ontspannen of komen de ruzies met je kind je de keel uit?

Dan ben je toe aan een behandeling bij

 

De Bron Hellevoetsluis

Bezoek voor meer informatie onze website:

www.debronhellevoetsluis.nl
Of neem voor een afspraak contact op via:
lindaverzuu@live.nl

06-51 36 79 54