Wilgkracht

Hoe zou het zijn om je eigen vrouwelijke, zachte, stralende, open en vrije jij weer te zijn? Dat jij zelfverzekerd en onafhankelijk leeft vanuit wie je bent, met een gezonde dosis zelfliefde?

Dit is wat ik, Wies, met jou mooie, lieve vrouw, zou willen bereiken. Ik begeleid je naar je zachte kracht en zorg dat alle interne processen in balans zijn voor meer rust en zelfvertrouwen. Je gevoelens, emoties, verstand, hart en onderbuikgevoel weer gaan samenwerken”.
Ik bied energetische therapie, vrouwencirkels en andere ‘vrouw zijn’ workshops en trainingen.

Energetische therapie

Ik begeleid en ondersteun je om je energiesysteem in balans te brengen, waardoor de energie weer vrij kan stromen door je lichaam. Energetische therapie kan ondersteunen bij het herstel van fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten en problemen. Voor mij hangt alles samen en werk ik op diverse niveaus aan balans. Ik kan je helpen bij klachten zoals vermoeidheid, stress en energietekort, maar ook ziekte, slechte aarding, even niet meer weten hoe verder en nog veel meer…

Vrouwencirkels

Vrouwencirkels zijn een plek, waar je als vrouwen bijeenkomt om ondersteuning en liefde te ervaren, draagkracht te creëren voor jezelf en te delen wat er zoal in jouw vrouwenleven voorbijkomt. Door het samenzijn en delen van die verhalen voel jij je gehoord en gezien en voel jij je emotioneel gesteund. Het is een maandelijks moment voor jezelf, waarin jij de tijd en aandacht neemt om te mogen zijn, uit te rusten en even het gedoe van alle dag achter je kan laten.

Training ‘zachte kracht in jezelf ontdekken’

Zachte kracht is heel aardend en met mijn oefeningen en deelrondes maak je aan de hand van vier thema’s contact met je bekkengebied, je buik en hart en laat deze samenwerken met je hoofd. Ik laat je voelen, zien en ervaren. Je leert steeds meer op je intuïtie en je eigen kracht te vertrouwen. Te voelen wat jouw behoeften zijn en je eigen pad te bewandelen.

“Je doet het zelf, maar niet alleen”. Dus gaan we het samen doen?

Contact

Regulierenstraat 2
3232 BR Brielle
KVK-nummer: 82394598
website: www.wilgkracht.nl
email: info@wilgkracht.nl