Reikipraktijk De Rode Draad

Mijn naam is Jacqueline Koekendorp – Klinkhamer. Ik ben gecertificeerd Reiki Master sinds 2006 en opgeleid in de traditionele / oorspronkelijke methode volgens de Japanse herontdekker en grondlegger Dr. Mikao Usui.

Als Reiki Master heb ik ervaring op gebied van helende, energetische behandelingen en het geven van cursussen in Reiki 1 en Reiki 2.

Mijn praktijk Reiki, De Rode Draad, is gevestigd in een buitenwijk van Brielle

De naam De Rode Draad heeft te maken met het uitdragen van mijn visie op het leven: ‘Open ogen hebben voor alles wat op je weg komt’
Causale verbanden zien, oorzaak en gevolg, waar kom je vandaan en waar ga je heen en wie ontmoet je op je weg en waarom, leren en accepteren, verbinding en heling.

  • Een Reiki helende energiebehandeling kan worden gegeven bij klachten als:
  • Hoofdpijn / Migraine
  • Nek- en Rugklachten
  • Pijnlijke benen, knieën, etc
  • Stress / Burn Out
  • Als ondersteuning voor het zelf genezend vermogen naast een behandeling van een arts.
  • Als energie-oppepper
  • Om beter in je vel te komen zitten

Bij klachten adviseer ik 4 behandelingen in te plannen.De toepassing van Reiki houd ik zuiver en eenvoudig, de prijs toegankelijk.

****Reiki komt nooit in de plaats van de behandeling van je behandelend arts****

Hoe werkt Reiki?
Iedereen is van nature (d.w.z. vanaf de geboorte) in staat om energie uit het energieveld op te nemen. Dat vermogen wordt door verschillende oorzaken (bv: opvoeding, cultuur, religie, natuurbeleving en in persoonlijke ervaringen) in meer of mindere mate gehinderd, waardoor we niet meer in staat zijn voldoende energie op te nemen. Er ontstaan energieblokkades, die klachten kunnen veroorzaken. Reiki zorgt ervoor dat het vermogen om energie op te nemen hersteld wordt, de energie gaat stromen in je lichaam en het zelf genezend vermogen vh lichaam wordt geactiveerd.

Wat is een behandeling?
Een behandeling aan de cliënt kan zowel zittend op een stoel als liggend op een behandeltafel gegeven worden, waarbij ik als behandelaar de handen op diverse plaatsen op of net boven het lichaam van de cliënt houdt. Als behandelaar ben ik alleen een kanaal voor de energie, het lichaam van de cliënt bepaalt zelf op onbewust niveau wat er met de energie gebeurt en hoeveel energie er nodig is. Als behandelaar functioneer ik daarom alleen maar als een soort tussenschakel tot het energieveld. De energie stroomt naar de plekken waar het nodig is. Deze energie activeert het zelf genezend vermogen van het lichaam (denk aan een wondje wat een korstje krijgt). Er kan tijdens een behandeling van alles gevoeld en waargenomen worden: tintelen, warmte, koude, buikborrelen, kuchen. Ook kunnen er emoties loskomen: lachen, tranen. Alles mag er zijn en verdwijnt vanzelf.

Hoe lang duurt een behandeling?
Voor een behandeling in mijn Reikipraktijk, De Rode Draad, Brielle kun je rekenen op 60 minuten liggend op de behandeltafel. Vooraf is er een (kennismakings-)gesprekje en na de behandeling praten we even na met een kopje thee. Dat brengt de afspraaktijd op zo’n 90 minuten. In huis- tuin- en keukengebruik zal Reiki even snel toegepast worden.

Wat doe ik en kan ik verwachten na een behandeling?
Rustig bijkomen, glas water drinken en een kopje thee. Dat bevordert de doorstroming en afvloeiing van afvalstoffen.
Er kan een korte hoofdpijn zijn als reactie op het gaan stromen vd energie in het lichaam. Je kunt je ontspannen voelen, beter slapen, je energieker voelen.
Ook kan er op emotioneel vlak iets gebeuren: je bent een poosje wat emotioneler, je wordt mondiger (zeggen waar het op staat) of kom je b.v tot bepaalde actiestappen in je leven, die je tot dan had uitgesteld.
Pijnklachten kunnen verminderen of geheel verdwijnen.

Wil jij een Reiki cursus volgen?

Dat kan nl ook bij Reikipraktijk, De Rode Draad, Brielle
Tweedaagse cursus: Mogelijk op aanvraag bij een groep van 4 pers.
Vraag om informatie bij Jacqueline Koekendorp, Gecertificeerd Reiki Master.
Reikipraktijk: Reiki, De Rode Draad, Brielle
Contact: voor afspraken en vragen: bel mij gerust: 06 40333770

Volg mij op Facebook: Reiki, De Rode Draad, Brielle