Praktijk Het Sterrenstel

Mijn naam is Esther Kleijn en ik heb een praktijk in Hellevoetsluis. U kunt bij mij terecht voor diverse massages en energetische helingen.

Het doel van de behandelingen is om het zelfgenezendvermogen van het lichaam te bevorderen. Door met energie te werken, wordt er ruimte gemaakt zodat eventuele blokkades gezien kunnen worden.

Hieronder een opsomming wat ik u kan bieden:

Voetreflexmassage: Dit is een massage van de voeten die helpt om het lichaam te laten ontspannen en eventuele blokkades te verwijderen. Het bevordert de energiedoorstroming, waardoor lichaam en geest weer in balans komen.

Nek- en schoudermassage: Als er spanningen zijn, is dat bij de meeste van ons te voelen in de nek en schouders. Door de nek en de schouders te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd, zodat het allemaal wat soepeler aanvoelt en de spieren tot ontspanning komen.

(Energetische) Ontspanningsmassage Massage: Bevordert de doorbloeding waardoor spieren, pezen en gewrichten soepeler worden. De volledige massage is het masseren van de rug, schouders, hals, benen, voeten, armen, handen, hoofd en gezicht.

Metamorfosemassage: Metamorfosemassage is een zachte aanraking van een deel van de voeten, de handen en het hoofd. Deze simpele maar doeltreffende techniek is geschikt voor iedereen, van jong tot oud.

Energetische behandeling: Voor deze behandelingen maken we o.a. gebruik van de Mahatma-energie. Deze energie betreft alle 352 stralen van de bron. Ter vergelijking; reiki is 1 straal van deze bron. We leven in een nieuwe tijd en hebben toegang gekregen tot de volledige bron.

Vlinder- en gezichtsmassage: Dit is een subtiele zachte aanraking van twee hoofdmeridianen op de rug. Door het patroon lijkt het op de vlinder. Blokkades worden losgemaakt en oude patronen worden losgelaten.

Paranormaal heling: Het betreft hier behandelingen met het zelfgenezend vermogen. Door mijn zelfgenezend vermogen in te zetten, activeer ik het zelfgenezend vermogen van de ander.

Hypnose: Hierbij wordt u in een diepe ontspanning gebracht, zodat er in communicatie gegaan kan worden met het onderbewustzijn.
Workshops:

De Mahatma de Avatar van Synthese Practitioner. Dit is een driedaagse training waarin het contact hersteld wordt met het hogere zelf. Er vinden diverse opschoningen en activaties plaats. U maakt kennis met de Mahatma energie en kan deze zelf faciliteren na deze workshop.

De Angellight facilitator. Dit is een eendaagse workshop waarin alleen maar met engelen energie gewerkt gaat worden. Na deze workshop kunt u zelf werken met de engelen energie

De Ascensie Basic Class. Dit is ook een eendaagse workshop. Tijdens deze workshop ontvangt u diverse opschoningen maar dan gericht op de vier lichaamsystemen. Verder ook een aantal prachtige activaties

Al onze workshops zijn er ook op gericht het bewustzijn te vergroten.

Dit alles is slechts een korte omschrijving van wat ik u te bieden heb. Uitgebreide informatie is te vinden op de website: www.praktijkhetsterrenstel.nl
Behandeling op afspraak.