Massabia Healing & Massage

Mijn naam is Bianca Mostert en ik heb een natuurgeneeskundige praktijk in Oostvoorne.

U kunt bij mij terecht met uiteenlopende klachten. Ook worden mijn behandelingen vergoed door de meeste zorgverzekeraars, indien u aanvullend verzekerd bent voor alternatieve therapie. Ik werk met energetische massages en energie healingen.

Zeer geschikt bij onbalans, pijn, HSP, stress, blokkades, weinig energie, slechte aarding.

 

Energetische massages:

Energetische behandelingen brengen je weer in balans. Doordat energie door je hele lichaam stroomt, helpen deze behandelingen je om zowel fysiek, emotioneel en mentaal te genezen.

 

energetische ontspannings massage: rustige massage waarbij energie stroomt en u zo dicht bij uzelf terugkomt.

sacred hotstone massage: massage met warme basaltstenen waarbij u mag loslaten op mentaal en emotioneel gebied.

abhyanga massage: eeuwenoude ayurvedische massage die werkt met etherische olien.

rugpijnmassage: speciaal voor rugklachten gecombineerd met energie

drukpunt massage: een basis shiatsu massage voor doorstroming van de energie in uw lichaam

Energie healingen:

Pijnverlichting en harmonie danzij energie healingen. De healingen helpen je negatieve patronen en emoties los te laten. Het verzacht pijn, verdriet en angstklachten.

 

Chakra healing en reading: uw chakra’s worden schoongemaakt, in balans gebracht en u krijgt bewustzijn mee hoe de chakra uit balans is gekomen.

Energie healing: toegepast bij pijnen, er wordt behandeld in uw energetisch lichaam

Mahatma energie: een van de meest zuivere, pure en liefdevolle energie die beschikbaar is voor healing en vertegenwoordigd de hoogste trillingsfrequenties

Quantum touch: deze energie verhogende techniek verjaagd pijnen uit het lichaam

Raster energie: herstellen van je goddelijke blauwdruk

 

Voor meer informatie kunt u kijken op mijn website: www.massabia.nl


Ascensie trainingen:

Er zijn ook een aantal mooie ascensie trainingen. De 1-daagse Angellight Facilitator en de 3 daagse Avatar van Synthese Basic Master training.

Wordt je aangetrokken door deze trainingen, dan ben je klaar om een grote sprong in bewustzijn en groei te gaan maken. De trainingen zijn gericht op het verhogen van je trilling en daardoor verandering in je leven. Je healingpowers worden vergroot en het contact met je hoger zelf wordt weer hersteld. Hierdoor kom je weer helemaal terug bij je essentie, en de reden dat jij hier op aarde bent.
Angel Light Facilitator is een 1 daagse training waarin je word verbonden met de prachtige zuivere energie van de Aartsengelen.

Iedereen die het verlangen en passie voelt om meer contact met de Engelen te hebben, kan deze inwijding ontvangen. 5 Van de Engelenstralen worden versterkt zodat meer mogelijk is dan je ooit had kunnen denken. Een inwijding ontvangen gaat gepaard met Goddelijk Liefde en Energie met een zeer hoge trilling, toon en frequentie.
Deze training helpt je om de verbinding met de Engelen te versterken en de energie van de Engelen onderdeel te laten worden van je dagelijkse leven.
Je kunt daarna de Aartsengelen inzetten tijdens je healing behandelingen, meditatie en in alle gevallen waarin dat nodig is.
De Avatar van Synthese Basic Class is een drie daagse training en een begin op het pad van ware Meesterschap & Ascensie.

Met deze prachtige drie daagse training maak je kennis met de Mahatma energie. De Mahatma is de volledige spectrum van de Bron/Vader/Moeder/God de Divine en vertegenwoordigd alle stralen van de Bron. Reiki is bijvoorbeeld maar 1 straal van die Bron. Deze energiestroom gaat veel verder dan de andere energie systemen die we kennen. Door het volledige spectrum te zijn, wordt het onmogelijke mogelijk.

Voor meer informatie over de trainingen kunt u kijken op www.soulshine-trainingen.nl