Marvrila, Energetische Therapie en Coaching

Ik stel mij graag aan jou voor. Mijn naam is Marja de Vries-Lamens. Ik ben woonachtig in Oostvoorne waar ik sinds 2018 met heel veel liefde mijn praktijk aan huis run.

In de afgelopen 20 jaar heb ik heel veel trainingen en opleidingen gevolgd en deze hebben mijn kennis vergroot en vooral mijn leven enorm verrijkt. Zo ben ik tegenwoordig onder andere Reiki Master, Universal White Time Healer, Tibetaans Lichtwerker en Engelenreader, maar ook Oplossingsgericht Gesprekstherapeut en Online Coach.

De kennis die ik in de loop der jaren heb opgedaan geef ik graag door om jou een stukje verder te helpen op je eigen pad. Ik ben van mening dat alle antwoorden al in onszelf aanwezig zijn. Ik begeleid je om die antwoorden in jezelf te vinden.

Heb je vragen over het leven waar je zo een, twee, drie niet uitkomt?

Loop je als het ware in kringetjes rond?

Voel je je beroerd maar heeft de dokter gezegd dat er niets te vinden is?

Ben je chronisch ziek en kan je wel wat extra energie gebruiken?

Zit je in een rouwproces en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Heb je het niet naar je zin op je werk maar weet je niet wat dan wel bij je past?

Zo maar een paar situaties die kunnen spelen in je huidige leven. Uiteraard zijn er nog veel meer situaties te bedenken waar je meer inzicht in zou willen krijgen. Je kan het gevoel hebben dat je vastloopt en dat kan op allerlei vlakken zijn. Het kan dan lastig zijn om weer plezier te krijgen in het leven of om zelfs alleen maar tevreden te zijn met waar je op dit moment bent.

Energetische therapie en online coaching kan je helpen weer in de stroom van je leven te komen. Het geeft je handvatten om weer in je eigen licht en kracht te gaan staan. Jij staat zelf aan het roer.

Energetische therapie werkt op alle vlakken dus zowel op lichamelijk en mentaal als op emotioneel niveau. Daarnaast biedt het online coachingstraject  je de mogelijkheid om al schrijvende tot antwoorden te komen. Schrijven is een goede manier om te onderzoeken wie je bent en tot diepere inzichten te komen hoe je je leven wilt leven.

Naast mijn werk in de praktijk geef ik regelmatig trainingen in groepsverband met betrekking tot de engelen en het werken met energie.  Het gaat hierbij om trainingen van verschillende tijdsduur en intensiteit maar wel met dezelfde achterliggende gedachte: je eigen spiritualiteit ont-wikkelen in samenwerking met de lichtwereld.

Ik nodig je hierbij van harte uit om een kijkje te nemen op www.marvrila.nl waar je alle informatie kan vinden over mijn werkwijze en de trainingen die ik ontwikkeld heb.

In liefde en licht,

Marja de Vries-Lamens
Gijzenhoekweg 41
3233 TN Oostvoorne

Tel. 06-28123330
Email: marvrila1@gmail.com