Bars by Cyn

Ben je toe aan totale ontspanning?
Draaien je gedachten almaar in hetzelfde kringetje?
Last van stress, verdriet, overbelasting of burn-out?
Of kun je de uitknop van je brein niet meer vinden?
Let your bars run!

Kies voor een ontspannende en vitaliserende barsbehandeling van Bars by Cyn
Op jouw hoofd bevinden zich een aantal energiepunten: ‘’de bars’’®. Al deze punten bevatten ideeën, overtuigingen, meningen, emoties en beperkende gedachten die je hebt opgeslagen in je lichaam gedurende je hele leven. Door lichte aanraking van deze punten, laat je info en energie los die je niet meer nodig hebt. De figuurlijke bezem gaat door je hoofd. Zie het maar als het verwijderen van alle cookies en spam op je phone. Daarna loopt het allemaal weer soepeler en ontspannen. Je krijgt weer ruimte en daarmee de mogelijkheid om nieuwe inzichten te ontvangen.

Deze behandeling heeft een diep ontspannende werking.
Wat wordt er voor jou mogelijk als je zo diep ontspant?!

Tijdens en na de behandeling kun je veranderingen opmerken. Deze kunnen zowel fysiek, mentaal als emotioneel zijn. Na de behandeling ervaren mensen vaak meer ruimte in hun hoofd of voelen zich simpelweg en zonder reden blij. Of ze merken (soms tot een paar weken ná de behandeling) dat ze minder last hebben van piekeren, boosheid, depressie, verwardheid, slecht slapen, faalangst, vermoeidheid, stress, lichamelijke klachten etc etc.

Hoe gaat een behandeling?
We zorgen dat je comfortabel ligt in een luie stoel. Je benen worden ondersteund. Dekentje over je heen als je wilt. Kussentje waar nodig. Als je geïnstalleerd bent, geniet je een dik uur van de behandeling. Je mag uitrusten en ontvangen. Hierbij raak ik de punten op je hoofd aan en stel ik je in staat om los te laten wat niet meer dient.

En ben je niet zo van het stil liggen met je ogen dicht? Dan doe je dat niet. Praten mag, zelfs TV kijken als je dat zou willen (fijn voor kids!). De behandeling duurt gemiddeld een uur en een kwartier. Het is handig om 2 uur tijd te reserveren voor jezelf om alles lekker relaxed te kunnen doen. De behandeling bij kinderen is korter en duurt maximaal 30 tot 45 minuten.

Voor wie geschikt?
Voor iedereen! Niemand uitgezonderd.

Waar is het?
Je geniet de behandeling gewoon bij je thuis.

Ik werk in Spijkenisse en omgeving. Woon je erg ver weg? Neem gerust even contact op. Misschien kan ik je helpen aan een behandelaar bij jou in de buurt.

Hoe boek je een behandeling?
Stuur een mailtje met je naam (en telefoonnummer) naar barsbehandeling@outlook.com.
Ik neem zsm contact met je op.

Bars by Cyn….Het verhaal…
Kun jij de uitknop van je hoofd niet vinden?
Deze spreuk op een spandoek maakte dat onze dochter Suus en ik samen een mini-bars sessie lieten doen op een country fair. We verwachtten er niets van, maar….het bleek héérlijk!
Wat voelden wij ons enorm ontspannen daarna!!
En een ruime week later dacht ik opeens: wat gek…ik ben nog niet boos geweest….. Daarop lettende bleek dat inderdaad zo. Deed ik boos onze zoon in de pré-pubertijd, maar ik vóélde de boosheid niet. Zalig!

In het voorjaar van 2019 hebben Suus en ik samen ons certificaat Access Consiousness Bars® Practitioner gehaald. De afgelopen 2 jaar heb ik de nodige ervaring opgedaan en nu is het tijd om méér mensen blij maken! Zo ontstond in de lente van 2021 Bars by Cyn.

Liefdevolle groet,

Cynthia de Graaf

Mail: barsbehandeling@outlook.com
Website: https://barsbehandeling.jouwweb.nl (nog in de maak)
Algemene informatie: https://www.accessconsciousness.com/nl