Creative-Incense

Michaël van Creative-Incense maakt en verkoopt geuren. Hij mengt harsen, kruiden, bloemen, blaadjes, besjes en houtsoorten: de grondstoffen van de natuur. Deze mengsels worden gebrand op een oliebrandertje. Elke geur heeft een eigen werking op lichaam en geest en zijn daarom geschikt voor momenten van rust, meditatie, bezinning en persoonlijke groei.

Hij heeft een werkplaats/winkel in de Koopmanstraat in Brielle (schuin tegenover Tw-ICE). Deze is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag tussen 10.00 en 17.00 uur en op zaterdag tussen 12.00 en 17.00 uur wanneer er geen beurs is (bekijk daarvoor de agenda op de website van Creative-Incense).

Hij stelt ook persoonlijke geuren samen, afgestemd op iemands energie of een bepaalde situatie. Dit kost €30. Je krijgt er dan een beschrijving bij van wat er voor je in is gegaan en waarom. Dat kan tijdens winkelopeningstijd. Vaak is het dan fijn dat je even laat weten dat je komt (06 50 86 17 04), zodat hij er tijd voor kan inplannen. Wil je liever een persoonlijk consult en de tijd om te bespreken waar je mee zit en handvatten te krijgen, dan kan dit op een vrijdag. Dan is de deur op slot en maakt Michaël tijd voor persoonlijke geurconsulten. Dit kost €85 inclusief je geur en beschrijving.

Wil je liever zélf een geurmengsel maken die je kan helpen bij de dingen die je op dit moment in je leven tegen komt? Kijk dan op de pagina ‘Workshops op de site‘. Michaël en zijn vrouw Carry Maria geven iedere maand een open workshop en heb je zelf een groepje, dan kun je uiteraard een datum afspreken.

Daarnaast kun je bij Creative-Incense terecht voor handgerolde, eerlijk geproduceerde wierookstokjes en etherische oliën: Creative-Essence. En diverse handgemaakte artikelen en kristallen.

Kijk voor alle informatie op www.creative-incense.nl of volg Creative-Incense op facebook.