Biodanza bij Monique Sajet

Wat is Biodanza?

Biodanza betekent De dans van het leven. Het is ontwikkelt door de psycholoog Rolando Toro en heeft een positief effect op je energie, zelfvertrouwen en relaties. Je gaat je vitaler en gelukkiger voelen en bevordert een goede gezondheid van lijf en geest. Het helpt je bewuster in het leven te staan en meer eenheid te ervaren met de wereld om je heen. Biodanza is een weg naar een gelukkiger en vrijer leven. Je hoeft niet te kunnen dansen, het gaat er juist om dat jij je lekker voelt bij wat je doet en plezier ervaart. Je danst op zachte schoenen of blote voeten en in kleding waarin je gemakkelijk kunt bewegen.

Voor wie is Biodanza?

Biodanza is voor iedereen: man, vrouw, jong, oud, stijf, moe of fit, het maakt niet uit. Leren dansen is niet het doel maar de weg om in balans te komen, je blijer, ontspannen en levendiger te voelen.

Biodanza met Monique Sajet

Na een carrière in de reiswereld ging Monique op zoek naar wellness = je goed voelen door beweging en ontdekte Biodanza, een innerlijke stem vertelde dat Biodanza haar nieuwe weg is.
Monique studeerde in juni 2015 af met het thema Biodanza als levenskunst en helend medicijn tegen de beschavingsziekten. Sinds mei 2014 geeft zij wekelijkse workshops in Brielle en inspireert mensen het beste uit zichzelf te halen. Dit doet zij met Aandacht en Passie, waardoor de deelnemers hun Kracht hervinden. Sinds 2015 organiseert zij ook dans- en eetavonden, dansfeesten, weekenden en inspirerende vakanties.

Voor meer info over Monique’s activiteiten in binnen-en buitenland, zie : www.moniquesajet.nl.