Praktijk voor Natuurgeneeskunde één

“waar wij elkaar ontmoeten groeit toekomst”

Eenwording, bewustwording en aandacht zijn woorden waar vanuit ik werk. Streven naar balans, harmonie en gezondheid in het leven zie ik als een uitdaging in mijn werk met mensen, ook jonge mensen en kinderen.

Samen inzichten creëren in situaties om van daaruit verfrist datgene wat zich in het leven aandient aan te kunnen, dat vind ik een uitdaging zowel als therapeut als begeleidend in groepen.  Mijn persoonlijke proces is daarmee verbonden. De natuur én mijn medemensen inspireren me.

Mensenwerk maakt mooi ! Mensenwerk maakt dankbaar ! Mensenwerk maakt stil !

Praktijk voor natuurgeneeskunde één startte in 1998 na het afronden van mijn HBO opleiding natuurgeneeskunde. Om aan laatste eisen van de zorgverzekeraars te voldoen heb ik mijn medische basis kennis en bijscholing psychosociale basiskennis volgens de Plato norm behaald in 2016-2017.

Naast de bezigheden in de praktijk geef ik behandelingen bij Zopuur, voorheen kuuroord de Schouw, en bij woongroep Parzival.

Behandelwijzen die ik toepas tijdens de consulten zijn;

  • Touch for Health
  • Reiki/ Jin Shin Jyutsu/Regenesis
  • Voetreflexzonetherapie
  • Kruidengeneeskunde
  • Bach remedies
  • Gesprekstherapie
  • Voeding – en dieetadviezen
  • Familie systemisch werk
  • Wandelcoaching.

Elke maand of op verzoek organiseer ik een stilte meditatie in de natuur bij dageraad voor eenieder die met meditatie bekend is of ermee wil kennismaken.

Het boekje De Wandeling een verhalend schrijven over de kruiden die groeien op de Hellevoetse vesting wallen dat ik schreef in 2004 is op verschillende plaatsen in de regio verkrijgbaar. Op aanvraag loop ik een wandeling met een groep van minimaal vijf personen en geef informatie over kruiden en/of geneeskrachtige bomen op een zelfgekozen locatie. Vanaf april 2021 organiseer ik workshops kruidengeneeskunde met natuurbeleving. In 2021 organiseer ik, eveneens  op verzoek vrouwendagen rondom het Ritueel of the whomb.

De kosten voor een natuurgeneeskundig consult zijn € 80. Consulten en Behandelingen zijn overleg aan te passen aan het persoonlijke budget.

Waar wij elkaar ontmoeten groeit toekomst.

Graag tot ziens Thea Boom- Legierse

Bekijk hier mijn privacyverklaring >

Nereus 20 3225 TG Hellevoetsluis

tel: 0181-311731  e- mail: theaboom.een@zonnet.nl