Balans in Praktijk

Ik ben Francis Bekkers en heb mijn praktijk in Hellevoetsluis. Ik ben in het verleden werkzaam geweest als fysiotherapeut. Daarna heb ik nog vele opleidingen gevolgd.

Als hoog sensitief persoon weet ik precies wat je voelt en kan ik snel tot de kern komen.

In mijn praktijk begeleid ik m.n. HSP’ers op emotioneel en fysiek vlak. Ik zorg er samen met jou voor dat je weer in je kracht komt te staan en beter in je vel zit. Je mooie eigenschappen zoals enorm gevoelig zijn, sterk rechtvaardigheidsgevoel, zeer goed ontwikkelde intuïtie en heel veel meer, zijn je kwaliteiten en daarmee kan je goed in balans leven in deze wereld.

Door middel van natuurgeneeskunde kan je lichaam genezen, uitgaande van het zelfregulerend vermogen van het lichaam. Ik kan hier diverse natuurgeneeskundige methoden voor inzetten. Zie hiervoor mijn website.

Daarbij kan familie opstellingen je helpen bevrijden van spanningen uit het hier en nu en het verleden, die soms generaties teruggaan en hun oorsprong kunnen vinden in de familiegeschiedenis.

Over alle levensthema’s kan ik je inzichten geven en vooral de manier om dit te transformeren. Alles is specifiek op jou afgestemd!

Website: www.balansinpraktijk.nl
E-mail: info@balansinpraktijk.nl
Tel.: 06-45948815