Deelnemers Marktkramen

De deelnemers van de marktkramen stellen zich aan u voor.

 

De deelnemers van het festival van Voorne Putten nodigen je van harte uit.

 

 

Dit is Kirby van Helende Handjes.

Een manusje van echt alleen mooie dingen, zoals: medicinale paddenstoelen & honing. Wanneer moeder aarde 2 mooie elementen schenkt, om mee te werken, dan doe ik dat met liefde. Zo vind je mij met deze 2 producten op beurzen en online, vanuit huis. Je vind me op de Sunshine editie, van het Bewust Voorne Putten Festival. Met smart zie ik uit naar onze ontmoeting.

Hoofdpagina | HelendeHandjes (deregtdullaart.wixsite.com)https://deregtdullaart.wixsite.com/helendehandjes

Liefs Kirby

Bij De Lichte Wereld vind je allerlei magisch moois om je spiritualiteit mee vorm te geven. Beelden voor op je altaar, mineralen om bij je te dragen of cadeau te geven, sieraden met betekenis, kaarsen voor rituelen en nog veel meer bijzondere artikelen. Wil je graag meer weten over de natuurreligie van Moeder Aarde, De Godin, Avalon? Spreek dan Sam aan, zij vertelt je graag van alles hierover, en over de Cirkels, evenementen en jaarfeesten die zij organiseert!

www.delichtewereld.nl

Liefs, Sam

Ik ben Jeanette Boudestein en ben te vinden onder de naam Confidence life coach en spiritueel medium.De combinatie van coachen en spiritualiteit vind ik het beste uit twee werelden en een prachtige combinatie omdat het één het ander niet hoeft uit te sluiten. Heb je het gevoel een blokkade te hebben? Dan gaan we uitzoeken waar dat vandaan komt en helen. Verder vertel ik je ook graag over mijn workshop Sjamanisme en de cursus Wandelen op het paranormale pad (goede basis voor beginners).  

 www.confidence2016.nl

Liefs Jeanette

Creative-Incense

Michaël van Creative-Incense (geurenwinkel, Koopmanstraat Brielle), maakt geuren van harsen, kruiden, houtsoorten, bloemen en besjes, te branden op een oliebrandertje. Op het festival zal hij weer persoonlijke geuren samenstellen, met beschrijving van wat er ingaat en waarom.

Het is ook mogelijk een themageur te laten uitzoeken. De geuren helpen je ontspannen, loslaten of juist stappen zetten.

Ik ben Wilma en werk met (h)eerlijke producten op basis van pure Aloë vera. De rijke en gezonde plant die veel voor ons innerlijk en uiterlijk kan betekenen.
De basis en het hoofdbestanddeel van onze producten, is altijd de Aloë vera gel van 99,7%. Behalve van de Bee honing producten want daar is de pure honing natuurlijk het hoofdbestanddeel en van de voedingssupplementen. De honing is een zuivere honing zonder toegevoegde suiker, de bijen worden zelfs niet gevoed met suikerwater! Kom langs voor informatie, een vraag of advies of natuurlijk voor zomaar een praatje.  
Wilma van Delft 

 http://bit.do/i4ever-WilmavanDelft

Hallo, mijn naam is Marja, Mijn bijdrage aan het festival zal zijn: Tarotsessies-d.m.v Tarotkaarten kun je antwoorden krijgen over o.a werk, relatie, woning, etc.Readings- Een foto “ lezen” van dierbare persoon die in leven is of al overgegaan. Hier kunnen vragen beantwoord worden die op de gewone manier verborgen blijven. Quantum Touch- Ook wel healing genoemd, dit is een mooie vorm van handoplegging. Toe te passen bij zowel lichamelijke als mentale klachten. Wil je mij graag vinden op het terrein?Ik sta er met mijn kraam en gebruik de Naam FJÄRIL

Lieve groet, Marja

Sinds 2014 geef ik wekelijks biodanza op de dinsdagavond en vanaf 4 augustus ook op vrijdagmorgen in mijn eigen danspaleis op het Maarland Noordzijde 10 in Brielle. Wil jij zelf ervaren wat biodanza voor jou doet ? Neem drie proeflessen voor slechts 33 euro, ik beloof je, hier krijg je geen spijt van.

Biodanza Brielle – Dans het leven met Monique (moniquesajet.nl)https://www.moniquesajet.nl/

 

Sylvia van Adrighem stelt zich voor. Ben je op zoek naar duurzaam en humaan geproduceerde Wellness en Comfort artikelen? Maak dan kennis met de producten van Optidee. De optivezel is niet alleen heerlijk zacht maar tevens klachtenverminderend door zijn klimaatregulerende en anti-allergische eigenschappen. Denk aan: Reuma, Fybromyalgie, Zweten, Opvliegers of juist bij Kou/ Koude voeten en slecht slapen van kinderen + ouderen. Het is voor iedereen heerlijk! Je wil je bed niet meer uit ♥️  Ook persoonlijk advies, service en/of proefslapen. 🎁 Boek een presentatie en ontvang een product twv €30 kado. Kom even voelen en droom vast heerlijk weg 💤Liefs, Sylvia

www.Optidee.nl/sylvia-vanadrighem

 

Leonieke Paalvast
De Verrijking

Edelstenenwinkel, Workshops en coaching

www.deverrijking.nu
0641392522

Openingstijden winkel

wo 10-17u
do  10-17u
vrij 10-17u
zat 10-17u

dr Kuyperkade 15zw Maassluis

Bianca Goudriaan.

Naamlezen,

Verkoop Yoga tassen e.d.