Bewust Voorne-Putten Festival druk bezocht

Afgelopen zondag maakten honderden bezoekers kennis met o.a. yoga, mindfulness en massage op het Bewust Voorne-Putten Festival. De vijfde editie van het festival werd voor het eerst gehouden op de Brielsche aap, het eilandje bij de Jumbo in Brielle. Bij de Briellenaren is het eilandje overigens beter bekend onder de naam ‘Ravelijn’.

Het prachtige weer en de mooie (nog in aanbouw zijnde) locatie zorgden ervoor er volop genoten werd. Meer dan dertig deelnemers van het platform Bewust Voorne-Putten stelden zich voor en gaven korte consulten, massages en gratis workshops. De initiatiefnemers van de Brielsche aap zorgden voor drankjes, gezonde snacks en lekkere koffie.

Missie
‘De missie van het festival is dat een ieder zich welkom voelt, ook als men (nog) geen klik heeft met yoga en dergelijke’, zegt organisator Carry Maria klein Gunnewiek. ‘Een kopje koffie onder de bomen en een massage aan het water, dat is soms al genoeg. En ik heb zondag van veel mensen gehoord, dat die sfeer er ook was. Missie geslaagd dus en zeker voor herhaling vatbaar!’