Bewust Voorne-Putten Festival

Volg op 7 juli a.s. workshops yoga, mindfulness of meditatie en geniet van een massage langs het water van de Brielse vest!

Yoga, mindfulness, massages en meer…

Op zondag 7 juli 2019 kan het allemaal. Deze dag maak je kennis met alles wat er te doen is op ons eiland op het gebied van wellness, persoonlijke ontwikkeling en bewust leven. Dit doen we in de relaxte, natuurlijke setting van de Brielsche aap, het eilandje bij de Jumbo in Brielle.

Pleinen

Op deze dag zijn verschillende pleinen op het eiland te bezoeken. Zo is er bijvoorbeeld de ‘Joy of Yoga Area’, waar je verschillende vormen van yoga kunt ervaren. Je voelt wat verschillende therapieën voor je kunnen doen op het ‘Weer in Balans Plein’. En een workshop of sessie volgen om beter bij jezelf te leren blijven en je grenzen aan te geven doe je bij de deskundige coaches op het ‘Kom in je Kracht veld’. Verder kun je een tarotkaartje laten leggen kan in ‘The House of Feathers‘, ervaren wat het is om je denken wat meer los te laten bij ‘Zen aan het Water‘ of een massage ontvangen in de Massagelaan langs de vest. En verder is er een plek waar je zintuigen geprikkeld raken: The Field of the Senses. Gewoon vrijblijvend rond snuffelen mag natuurlijk ook en er is natuurlijk verantwoord lekkers te krijgen bij het team van de Brielsche aap.

Kennismaking

Maak kennis met wat Voorne-Putten allemaal te bieden heeft op het gebied van wellness, bewustwording en persoonlijke groei. Ga naar de facebookpagina om op de hoogte te blijven.

Praktisch

Je betaalt €5 entree voor deelname aan het workshopprogramma, dan zijn de workshops gratis. Behandelingen, korte sessies, experiences en consulten zijn er ter kennismaking en tegen een kleine vergoeding.

Tijd: 11:00 – 17.00 uur

Wil je zelf deelnemen met je praktijk of initiatief, gevestigd op Voorne-Puten? Stuur dan een emailtje met je informatie naar info@bewustvoorneputten.nl dan ontvang je de mailings met informatie.

Foto’s voorgaande jaren: