Bewust Voorne-Putten Festival

Op zondag 1 juli 2018 werd het 5de Bewust Voorne-Putten Festival gehouden… Dit keer vond het festival plaats bij de Brielsche Aap, op het Ravelijn (het eilandje bij de Jumbo) in Brielle. Een heerlijke locatie, met veel parkeergelegenheid, vlákbij de Brielse binnenstad.

Yoga, Tai Chi, massages en meer…

Het Bewust Voorne-Putten Festival is er voor iedereen met interesse in persoonlijke ontwikkeling en bewust leven. Coaches, masseurs en andere bewuste therapeuten stelden zich voor, je kon een kort consult of massage ondergaan of aan een gratis workshop (yoga, mindfulness en meer) meedoen. Er werden bewuste of biologische producten verkocht en speciaal voor de gelegenheid was er een toepasselijk arrangement worden bij de horeca.

Bijzondere opening
Richard en Arianne Oostra van OXYGEN-HealingbyMusic uit Rozenburg verzorgden de opening van het festival. Met een bijzondere mix van muziekinstrumenten, speelden zij ritmische en meeslepende muziek. Ze maakten o.a. gebruik van handpannen, fluiten, didgeridoos, cajon, fujara, udu en kaval; een samensmelting van wereldinstrumenten verpakt in een unieke westerse sound.

Kennismaking

Maak kennis met wat Voorne-Putten allemaal te bieden heeft op het gebied van wellness, bewustwording en persoonlijke groei. Ga naar de facebookpagina om op de hoogte te blijven van het festival volgend jaar.

Deelnemers en workshops

Via DEZE LINK bekijk je de deelnemerslijst van 1 juli 2018. Het workshopprogramma bekijk je via DEZE LINK.

Tijd: 11.00 – 17.00 uur.
Entree: €3 volwassenen / €1 kind

Foto’s voorgaande jaren: